Gyopárosfürdő

 2016.01.20. 16:19

A Gyopárosfürdő egyszerre élményfürdő, stand és gyógyfürdő is. Ezek mellett lehetőség van még sportolásra, szabad vízi programokra és rengeteg más gyönyörű természeti érték található itt. A Gyopárosfürdőt sűrűn szokták emlegetni az Alföld gyöngyszemeként.

Aki különleges nyári és téli élményekre vágyik annak érdemes ellátogatnia ide. A komplexum a harmincezres lélekszámú Orosháza város nyugati részében található meg. A környék lenyűgöző szépsége garantáltan mindenkit képes magával ragadni. Egyébként a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, de még a gyógyulni vágyókat is egyaránt. Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy a Gyopárosfürdő mára már a Dél-Alföld, sőt már az ország egyik kiemelt jelentőségű, és a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye.

gyoparos_5.jpg

A fürdőt üzemeltető Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő mindig igyekszik szolgáltatásaival, áraival, nyitva tartásával a kedves vendégeknek a kedvébe járni. Ezt támasztja alá a különböző pozitív visszajelzések, melyeket a visszatérő vendégek megosztásaikkal, kommenteikkel nyilvánítanak ki rendszeresen.

A fürdő nagyon jó kikapcsolódási lehetőség akár egy hétvégére vagy egy hétre is akár. A vendégeknek élményekkel teli üdülés lehetőségét kínálja, nyáron és télen egyaránt. A városba látogatók tucatnyi szálláshelyek közül válogathatnak. A szállások Gyopárosfürdőn szinte kivétel nélkül kifogásolhatatlanok. Ki-ki igényei és pénztárcája szerint választhat a gazdag és minőségi kínálatból. A kellemes környezetben úgy érezheti magát a természethez közel a vendég, hogy közben minden igényét kielégítő szolgáltatások garmada segíti a teljes kikapcsolódást, a testi-lelki-szellemi feltöltődést.

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr248268588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása