Nagyon sokan elfelejtik, hogy a divat valóban nem a súlyról szól. Elegáns megjelenése bárkinek lehet, legyen az egy ducibb hölgy vagy esetleg egy nagyobb testalkatú férfi. Emellett a minőségről a trendi fazonokról, színekről és mintákról sem kell lemondaniuk csak azért, mert méretük mondjuk XXL fölött van.

7252199-extra-large-stamp.jpg

Biztosan sokan találkoztak már azzal a problémával ruhavásárlás során, hogy a boltban nem volt megfelelő méretben az adott darabból. De ez ne lombozzon le senkit, hisz extra méretű ruhákban is lehet valaki elegáns megjelenésű. Kis öltözködési praktikával bárki elrejtheti azon részét, amit nem tart annyira szépnek. 

Általános tévhit, miszerint a kifutó anorexiás modelljeit a "természetesen szép" fogalommal lehet illetni. A természetesen szépségeken igen is van mit fogni. Mondjuk azoknak, akiknek szép formás melle van, azonban a csípőjük a kelleténél kicsit szélesebb, azoknak igenis nagyon előnyös a mell alatt vágott, majd lefelé bővülő fazon.

A körte testalkatnál az altest szélesebb, de a felső test formásabb. Ezt úgy lehet ellensúlyozni, ha a hangsúly a felső testre összpontosul. Az alma alakúak általában hasra híznak. Náluk az előnyös kinézet elérése érdekében célszerű, ha a lábat és a mellet hangsúlyozzák ki. Az öltözködés szempontjából a legkönnyebb dolguk a homokóra alakúaknak van, szinte semmit se kell eltakarniuk. Téglalap fazonnál, ahol a mell kicsit, a csípő és a derék közel azonos szélességű, ott a nőiességet kell előtérbe helyezni.

A férfiak lehetnek akármilyen elegánsak vagy lezserek, de az ing akkor sem hiányozhat a ruhatárukból. Extra méretű pólók estén a V-nyakú pólók nem minden nagyobb testű férfinak áll jól, erre nagyon kell figyelni. Hosszú ujjú pólók estén, ha még egy rövid ujjú is kerül rá, akkor  az közel sem kelti annyira azt a lezser hatást, mint a vékonyabb férfiaknál. Pulóvereknél csak arra kell figyelni, hogy olyan extra méretű pulóver legyen, mely hónaljban kicsit bővebb szabású. Így nem lesz olyan hangsúlyos a has környéke.

Címkék: divat öltözködés ruházat

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr997757396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása