Minden nő fürdőszobájában és táskájában kozmetikai termékek százai sorakoznak. Mostani cikkünk ezekkel a pipere cuccokkal és a kellékekkel fog foglalkozni, hogy rendet tudjunk teremteni a mindennapos káoszban. Az ecsetek olyan kellékek, melyek nagyon meg tudják könnyíteni a sminkelést. Egy jó minőségű ecsettel könnyebb az alapozót is felvinni a bőrre, hiszen egyenletesebben lehet eloszlatni, mint egy szivaccsal, vagy mondjuk az ujjainkkal. Ha teheted szerezz be több méretű és sörtéjű ecsetet, így megkönnyíted majd a reggeli rituálédat. Ahogy említettük tökéletesek az alapozó felvitelére, de egy lágyabb nagyméretű ecsettel a pirosítót, egy kisebb, de szintén lágy sörtéjűvel pedig a szemhéjpúderrel művelhetsz csodákat. Nem utolsó sorban azt is meg kell említeni, hogy ha ecsettel viszed fel az ajkaidra kedvenc rúzsodat, sokkal tartósabb eredményt érhetsz el, mintha közvetlenül a tubusából kennéd fel.

laneche_termekek.jpg
Jó, ha van nálad pár fültisztító pálcika is, mert ezek a szépségápolás számos területén hasznosíthatóak. Ha az ecsetekkel megtetted, amit kellett, kapj elő egy pálcikát és dolgozd össze vele a szemhéjadra készített átmenetes sminket. Ha lekenődött a szempillaspirálod, vagy csak egyszerűen a nap folyamán megfáradt a sminked, nincs is jobb eszköz a fültisztító pálcikánál, hiszen két mozdulat segítségével ismét úgy nézhetsz ki, mintha most készültél volna el.

A szemöldökcsipeszt is érdemes nap, mint nap magunknál tartani, hiszen a kicsivel hosszabb szálú szemöldökkel megáldott emberek tudhatják, hogy gyakran élnek önálló életet a szálak. Reggel ébredés után vizsgáljuk meg a rakoncátlan szálakat, és ha nem akarnak sorba állni, akkor szedd ki őket. Miután megigazítottad a szemöldöködet, és még mindig nem vagy elégedett az eredménnyel, előveheted a barna színű szemceruzádat, vagy a kifejezetten erre a célra kifejlesztett por állagú festékedet, és korrigálhatod arcodat keretező „testrészedet”.

Egy ízig-vérig nőnek szüksége van egy rendes sminkceruza-hegyezőre. Kiemelkedően fontos, hogy a sminkeléshez használt ceruzáidat – legyen az szájkontúr- vagy szemceruza – sose hegyezd egy hétköznapi faragóval. Ezek a kozmetika termékek puhább anyagból készülnek, mint gyermekünk hagyományos ceruzája, ezért máshogyan kell bánni velük. Nem érdemes fukarkodni a pénzzel, ha egy jó minőségű hegyezőről van szó, hiszen ez az eszköz meg tudja hosszabbítani ceruzáid élettartamát.

Napjainkra igen népszerű eszközzé nőtte ki magát a szempilla göndörítő. Ezt az eszközt is érdemes eltenni a piperetáskánkba. Figyelem, csak a spirál használata előtt szabad használni, mert a már kifestett pillákat eltörheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr295835800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása