A Nagy szemek titka

 2013.02.13. 16:05

A nő arcának (férfi szemmel) legvonzóbb részei a csábító szemek, a telt ajkak, és az ezekhez párosuló, leomló hajzuhatag.Sajnos, nem minden hölgyemény mondhatja el magáról, hogy óriási bambi-szemei lennének, amik smink nélkül is tudnak hódítani. Ám (majdnem) mindenre van orvosság! A megfelelő sminkelés elsajátításával csodákat művelhetünk a látó-mezőnkben. Két fontos technikával kell, hogy megismerkedjenek a kis-szemű hölgyek. Egyik technika, a világosabb, fehéres, natúrabb színekből készített smink, mely a szem határait próbálja elmosni, a másik, mikor magát a szem határvonalait erősítik, vastagítják a megfelelő helyen. A megfelelő hely mindenkinél más lehet. Egyszerűen fogalmazva a jó smink eltünteti a hibákat, és kiemeli az erősségeket.

szempilla.jpg

A távol ülő szemeket például a belső szemzugban kell jobban sötétíteni, és kifejezetten előnyös, ha az egész szemet körbe húzzuk ki. A közel ülő szemeket a szem külső részeinek kiemelésével ültethetjük optikailag egymástól távolabb.A sokak által kedvelt „füstös szem” technikája, melyet ma már smink tetoválásként is kérhetünk, optikailag látványosan kiemeli, nagyítja a szemeket. A szemtus alkalmazása is valódi eredményeket produkál a szem-nagyobbítás terén. A tovább húzott alsó kontúrvonal egyrészről cicás tekintetet varázsol úgy, hogy a szemet is megnöveli látványban. Ez a technika különösen jól áll azoknak, akiknek lefelé álló mandulaszemük van. A szempillák megnagyobbításával senki nem járhat rosszul. Ez esetben érdemes tartós szempillafestéket alkalmazni, így a mindennapokban, és kora reggel is szexinek érezhetjük magunkat, anélkül, hogy el kellene vonulni a fürdőszobába. A szempillafesték, hosszú csábos pillákkal ajándékozza meg tekintetünket, és a szempillák meghosszabbításával fokozhatjuk a hatást. Ha természetesebb sminket szeretnél a mindennapokra, akkor kizárólag a szem szélének vonalait erősítsd meg, ne húzd ki a teljes szemedet, és alkalmazz világos, bézs, fehér szemhéjpúdert a szemhéjadra!Ha megtaláltad a hozzád legközelebb álló és legelőnyösebb sminket, már csak a szemöldököd van hátra. A férfiak nem kimondottan szeretik azokat a nőket, akiknek „nincs szemöldökük”, mivel ezt a kivitelezést még nem könyvelte el a társadalom szexinek. Tény, hogy optikai szempontból is kedvezőbb a dúsabb (de íves, rendezett) szemöldök, mivel karakteresíti a szemünkre helyezett sminket, tekintetünket, és magát az egész arcformát is. Sokan vagyunk úgy, hogy bár íves, és szép színű szemöldökkel rendelkezünk, mégis hiányos a szőr növekedésének felülete. Ilyenkor érdemes szemöldöktetoválást csináltatnunk, illetve az időigényesebb mód, ha mindennap szemöldökceruzával kifestjük, ami a következő arctisztításig rajta marad.Hogy férfi oldalról is megközelítsük a sminket (elvégre, nekik akarunk tetszeni)…A férfiak nem szeretik a hivalkodás, kimondottan szexinek tartják a finom visszafogottságot. Szeretik hangoztatni, hogy a természetesség hívei, ugyanakkor ennek nem szabad bedőlni első hallásra. Képzeljük csak el az arckifejezésüket, ha a magunk Tényleges természetes valójában mutatkoznánk meg. Azt hiszem, lenne fogadtatás! Mondhatni a női trükköket, sminket szeretik látni minél természetközelibben, de a lecsupaszított valóság nem nyerő náluk!

Címkék: divat szépség smink

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr965074587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása