Az emberi hiúság, mint tudjuk, szinte határtalan. Elődeink már az őskorban is csinosabbnak akartak látszani, mint a többiek, hogy talán ezzel is hangsúlyozzák a csoporton belüli helyüket, rangjukat. Mióta az első, mondjuk róka bundát nem azért öltötte magára valaki, mert az melegebben tudta tartani, mint a medve bundája, hanem azért mert az szebb volt, azóta igazából már divatról is beszélhetünk. Így mindig is voltak olyanok, akik diktálták ezt a divatok és voltak akik követték. Az hogy milyen a megjelenésünk nem csak a rollunk kialakított képet tudja befolyásolni, de önbizalmunkat is növelhetjük, ha úgy érezzük megjelenésünk nem csak hogy megfelelő, de egyben lehengerlő is.

lapos has.jpg
Sokáig megjelenésünkön azonban csak öltözködésünkkel tudtunk változtatni és az olyan természetes adottságaink, mint mondjuk hajunk színe, vagy arcvonásaink, esetleg testkontúrunk, sajnos a természettől kapott végleges és meg nem másítható tulajdonságunk volt. Napjainkra azonban ez megváltozott és ha akarjuk a testünket olyanra formáltathatjuk, amilyenre csak szeretnénk és sajnos ebbe az esetben a józan ész sem tud határt szabni vágyainknak. Nem minden esetben kell persze egy plasztikai sebész kése alá feküdnünk. Ott vannak például a gyűlölt plusz kilók, amik persze mindig ott jelennek meg, ahol a legfeltűnőbbek lehetnek és egyértelmű hogy mindig a fenékre és a hasra ugranak fel. Ennek egyébként megvan a biológiai magyarázata ugyanis az itt található zsírsejtjeink más felépítésűek, mint a más testtájakon találhatóak. Na de ha már “megtörtén a baj” és a plusz kilók a helyükön vannak, akkor kezdődhet a küzdelem, hogy megszabaduljunk tőlük. A sport és a diéták tényleg hatásosak lehetnek. Nem a koplalásos fogyókúrákra kell gondolni, hanem étrendünk és táplálkozási szokásaink optimalizálásra. Rendszeres étkezés, kevés szénhidrát és semmi esti nassolás. Ha ehhez társul még a rendszeres mozgás is, akkor szinte garantált a siker, legalábbis a legtöbbünknél. Ám sajnos vannak, akik esetében valamilyen egészségügyi probléma vagy a genetikai adottságaik miatt ezek a módszerek nem hoznak eredményt. Ekkor a plusz kilóktól már csak a plasztikai sebész szabadíthat meg. Persze egy hétköznapi zsírleszívás kevés lehet, ha tényleg a  karcsú és esztétikus külső a cél, ugyanis a  jelentős súlyvesztés után ott maradhat a feleslegessé vált és megereszkedett bőrfelület, amit csak egy komplett hasplasztikával tudunk megfelelően eltávolíttatni. A hasplasztika lényegen ugyanis, hogy testkontúrjaink újból esztétikusak legyenek, tehát a plusz szírszövetek eltávolítása után jön a plusz bőrréteg eltávolítása is és amennyiben erre szükség van a hasizom megfeszítése. Persze egy hasplasztika nem csak a túlsúlyosok számára jelenthet megoldást, hisz a terhesség után is előfordulhat, hogy a kismama hasán a megnyúlt bőr nem nyeri vissza korábbi formáját. Ha más módszerek nem segítenek, akkor ebben az esetben is a hasplasztika lehet a legjobb alternatív.

Címkék: szépség plasztika hasplasztika

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr454987401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása