A zimankós hidegben némi ösztönző erőt adnak a téli fagy túlvészelésére a decemberi ünnepek. A fehérbe öltözött táj, a hóesés, esti fények, a lakás melege romantikus hangulata ellenére vágyunk a nyári forróságra, napsütésre, hogy egy kicsit felrázzuk kedélyeinket a nyugodtan eltelő téli hónapokban. Aki egy kis kitérőt akar tenni a szürke téli világból, menjen tengerpart mellé és fürödjön a habokban, esetleg az eddig megszokott meleg, családias, békés karácsonyt próbálja ki plusz fokokban is. Igaz, az élmény kevésbé lesz olyan meghitt, mintha kis hazájában töltené jól megszokott, nosztalgikus ízek és illatok között, a gyermekkorban mindig annyit csodált fénykavalkád közepette. Sőt, sok esetben a turista paradicsomban számítani kell arra, hogy mindenki érzelmeit és szokásait figyelembe véve nem fognak akkora hangsúlyt fektetni arra, hogy minden pórusunkon a karácsonyt szívjuk magunkba, mi magyarok, érzékeinket kihegyezve e jeles eseményre.

miki party.jpg

Persze itthon is eltölthetjük a szeretet ünnepét, a karácsonyt téli öltözetünkből kivetkőzve egy Wellness Szállodában, forralt bor, mézeskalács és bejgli társaságában, termál fürdőzés, szaunázás, jakuzzi használat és más kényeztető programokkal, családunkkal, kedvesünkkel. Tetszés szerint aquaparkban is tölthetjük a Szent estét éjszakai fürdőzéssel, pezsgővel karöltve, bulibusszal kiegészítve. Sokan vagyunk úgy, hogy mindig azokra az ünnepekre maradunk egyedül, ahol a leginkább szükségünk lenne a szürke, érzelemmentes hétköznapok elől elmenekülni szeretteink, szerelmünk karjaiba. Sokan töltik egyedül a Valentin napot, Szent estét. Pont erre az eshetőségre találták ki Randi-esteket egy Mikulás-buli keretein belül, ahol ahelyett, hogy az ömlengős Tv-műsorokon csüngve forgatnánk magányosan a szemünket, titkon vágyva egy szerető, meleg ölelésre, egy esélyt kaphatunk az élettől arra, hogy megtaláljuk az Igazit, vagy ha más nem, csak felejtsük el egy estére a magányt, érezzük jól magunkat, és töltsük el az ünnepeket a maguk méltó módján. A magányosoknak, akik hosszú távon nem akarják magukat elkötelezni, mégis nem szeretnék otthon ülve eltölteni szabadidejüket, számos Szingli Karácsonyi Party áll rendelkezésükre akár szexi krampuszok társaságában, vetkőzőshow-val és óriási parti hangulattal. A tüzesebb vérmérsékletű egyének egy Mediterrán Karácsonyi buliban is kedvük szerint élvezhetik az ünnepi estét, egy kis koktélozással és mixershow-val kiegészülve. Akármilyen családi állapotban vagy párkapcsolati válságban is vagy, hidegben, vagy melegben, a tengerparton, vagy a kandalló mellett, az ünnepeket vidáman is eltöltheted, anélkül, hogy az önsajnálat párnái közé temetkeznél! Sose az ünnepeket okold nehézségeidért, inkább próbálj lehetőséget teremteni arra, hogy minden helyzetbe jól érezd magad!

Címkék: Mikulás-buli Karácsony külföldön Ünnepi szórakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr894821886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása