Milyen fürdőruhát válasszunk?

 2015.07.10. 15:14

Az idei nyár fürdőruha divatjára leginkább a sokféleség jellemző, így bárki divatosnak, és szexinek érezheti magát a vízparton. Nézzük meg milyen fürdőruhát is érdemes választani, ami ápol és eltakar.

furdoruha.jpg


A legtöbb nő tisztában van az alkati sajátosságaival, vagyis hogy akármilyen fogyókúrával is sanyargatjuk magunkat bizonyos kényes helyeken mindig maradni fog egy kis zsírpárna, vagy narancsbőr. Ezeket a kellemetlenségeket pedig a legjobb lenne eltakarni, mind az öltözékünkkel, mind pedig a strandolásnál. Szerencsére erre már a fürdőruha tervezők is gondoltak, így számtalan olyan típus közül válogathatunk, ami bárkinek jól áll, sőt esetleg még az utcán is megállná a helyét a szerelésünk.


Kezdjük a bikinikkel, hiszen ezek az alkatunk szempontjából legkényesebb darabok, hiszen ezek mutatnak a legtöbbet belőlünk. Ezeket a ruhadarabokat sok szempontot mérlegelve kell kiválasztanunk. Először is lapos has, kecses fenék és kis mell kell ahhoz, hogy valakin igazán jól mutasson egy bikini. De nem sokan dicsekedhetnek ilyen tökéletes alkattal, persze a többségnek sem kell lemondani a bikiniről. Mindösszesen arra kell odafigyelni, hogyan viseljük ezt a ruhadarabot. Az alsó előnyösen el tudja takarni a feneket, és a csípőn is jól mutat, ha a hason kevés felesleg van, ilyenkor érdemes rafinált felsőrészt választani, ami eltereli a figyelmet az alsóról. Ez lehet egy dressz szerű darab vagy egy egyszerű melltartó, a lényeg, a lényeg, hogy inkább a dekoltázsra irányítsa a figyelmet. Kétrészes darabok közül már kaphatóak olyan darabok is, amik egyrészesnek tűnnek, hiszen a felső rész szinte teljesen rálóg az alsóra. Az alsó részből pedig már kapható tundra bugyi, vagy sort szerű alj, vagy egy olyan rafinált bugyi, amit egy szoknyarész takar el.


Érdemes ilyen rafinált modellek között keresgélni az egyrészes darabok között is, hiszen ma már lehet kapni egészen figyelemreméltó egyrészes fürdőruhákat is. Különlegességnek számítanak azok a darabok, amik úgy néznek ki, mintha egy mini egybe ruha lenne rajtunk, ezt szinte bárki felveheti, és akár ebben mehetünk is a strandra. A különbség alig észrevehető. Ilyen típus még a kantáros rövidnadrágot idéző fazon is, ami tényleg olyan, mintha sortban és topban fürödne az ember lánya. Természetesen ne hagyjuk ki a sorból a klasszikus darabokat sem, hiszen ebben az évben újra slágernek számítanak a fekete-fehér, vagy mintás darabok. A szín kavalkád szinte végtelen, találhatunk olyan darabokat is, amik szín átmenetesek, vagy pöttyösek, csíkosak, virágmintásak. A divat meghatározó elemei a fürdőruhákon is visszaköszönnek.


Általános jó tanácsként el kell mondani, hogy fürdőruhát ne az aktuális divatnak megfelelően válasszunk, hiszen egy-egy darabot akár évekig hordhatunk. Legyen szempont inkább a praktikusság, és a kényelem, olyan fürdőruhát válasszunk, ami kényelmes, és jól érezzük magunkat benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekneked.blog.hu/api/trackback/id/tr887615646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása